Loading...

Processadores de llenya

Nova generació

Més informació
És una màquina que pot tallar i estellar

Tres processos de tall

Més informació
Fabricada en GSP per MAFH

Rígides amb gran força

Més informació
  • MAFH ED 70
  • MAFH 75
  • MAFH 40
El nostre Catàleg

Processadores de llenya

La nova generació de processadores de llenya MAFH és la culminació de quinze anys de desenvolupament continu i ofereix la millor relació qualitat-preu que pot trobar-se avui en dia al mercat.

És una màquina professional que pot tallar i estellar diversos troncs alhora en diferents longituds i diàmetres, on entra per una taula amb cadena de transport facilitant la càrrega de la màquina, i així poder tallar diversos troncs alhora.

Disposa d'una pantalla digital on pot triar la longitud del tronc, per millorar l'eficàcia i el rendiment de la màquina, disposa de tres processos de mesura automàtica i una manual.

Seguint pot accionar una palanca de control on talla el tronc amb el disc i segid estellar el tronc en 2-4-6 trossos des de la primera estelladora o només tallar i estelles en la segona estelladora 2-4 trossos

Sobre nosaltres

Mecànica MAFH és una empresa familiar fundada el 1990, dedicant-se principalment a la mecanització de peces d'alta precisió en torns i centres CNC, amb els anys opto per la fabricació de maquinària per a la fusta. En els seus inicis MAFH produïa màquines.

Cairadores de perfils, i seguidament maquinària agrícola i forestal per al processat de llenya, oferint qualitat i grans produccions.

Avui dia seguim treballant dur per oferir maquinària agrícola / forestal amb gran obstinació, mantenint els més alts estàndards en fabricació de màquines aconseguint així una millor producció per als nostres clients, amb els preus més competitius de mercat.

Nova generació

La nova generació de processadores s'ha dissenyat des de zero perquè sigui extremadament rígida i ofereixi una gran força. Totes les bases s'han optimitzat mitjançant el mètode d'anàlisi final d'elements per obtenir els dissenys més compactes i rígids possibles; s'han millorat els processos de fabricació, s'ha simplificat el manteniment i el servei. A més, les màquines de la nova generació vénen de fàbrica amb monitor LCD. Totes les nostres màquines estan disponibles amb opció a motor elèctric, motor dièsel o cardan per a presa de força en tractor, processos de tall automàtic, semiautomàtic o manual i sistemes de refrigeració a alta pressió.

Fabricada en GSP per MAFH, la nova generació de processadora de llenya i de biomassa el sistema d'assistència i servei més complet del sector.

  • MAFH
  • MAFH
  • MAFH

Les nostres Màquines

MAFH ED 70

Una màquina professional AUTOMÀTICA PROGRAMADA que pot estellar el tronc a diferents longituds i diàmetres, on pots estellar el gruix de tronc en tres diàmetres diferents.

Més informació
MAFH 40

Una màquina professional AUTOMÀTICA PROGRAMADA que pot estellar el tronc a diferents longituds i diàmetres, on pots estellar el gruix de tronc en tres diàmetres diferents.

Més informació

Noves processadores de llenyaNueva genaración

La nova generació de processadores de llenya MAFH és la culminació de quinze anys de desenvolupament continu.

Més informació